Laadukkaat ilmalämpöpumput Varkaudesta

Varkauden Jäähdytyslaite huolehtii ilmalämpöpumppujen myynnistä, asennuksesta, huollosta ja korjauksesta. Saat meiltä siis laadukkaat laitteet käyttövalmiiksi asennettuina. Ammattitaitoiset asentajamme ovat apunasi myös huolloissa ja yllättävissä vikatilanteissa.

 

Palvelemme Varkaudessa ja lähialueilla. Päivystysnumeromme palvelee kellonaikaan katsomatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lämmintä ja viileää tarpeiden mukaan

Haluaisitko helpotusta kesähelteisiin? Pohditko, miten voisit pienentää sähkölaskuasi talven pakkasilla? Ilmalämpöpumppu on ratkaisu molempiin! Ilmalämpöpumpun avulla viilennät ja lämmität kotisi, kesämökkisi sekä muut tilat helposti ja nopeasti. Samalla säästät energiaa ja pienennät sähkölaskuasi. Suorasähköön tai öljylämmitykseen verrattuna energiansäästö on huomattava. Ilmalämpöpumpulla kohennat myös asumismukavuutta, sillä sopivan lämpötilan lisäksi saat vieläpä parempaa sisäilmaa.

 

Kerromme mielellämme lisää ilmalämpöpumpun eduista – ota yhteyttä!

Laadukkaat tuotemerkit

Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä. Meiltä saat Mitsubishin, Toshiban ja Samsungin tehokkaat ilmalämpöpumput erikokoisiin tiloihin. Näiden laatumerkkien laitteiden avulla viilennät ja lämmität mahdollisimman energiatehokkaasti myös kesän ja talven ääriolosuhteissa. Laadukkaan lopputuloksen varmistaa ammattilaistemme huolellisesti tehty asennustyö.

 

Saat meiltä ilmalämpöpumput helppona avaimet käteen -ratkaisuna, eli myymme sinulle ilmalämpöpumpun edustamaltamme merkiltä ja hoidamme laitteen asennuksen sähkötöineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Määräaikaishuollot ja vikakorjaukset kaikille merkeille

Palveluihimme kuuluvat myös ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot ja vikakorjaukset merkkiin ja malliin katsomatta.

 

Säännöllisillä huoltotöillä varmistamme ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan. Voit myös itse vaikuttaa ilmalämpöpumpun käyttöikään noudattamalla laitteen puhdistus- ja huolto-ohjeita. Suosittelemme myös, että ammattitaitoinen asentaja pesee ilmalämpöpumpun sisäyksikön kennon huolellisesti 3–4 vuoden välein.

 

Vikatilanteiden yllättäessä olemme tarvittaessa apunasi nopeallakin aikataululla Varkaudessa ja noin 50 kilometrin säteellä paikkakunnasta.

 

Saat meiltä lisäksi kylmälaitteiden huollot. Lue lisää!

Kylmälaitehuolto