Kylmälaitehuoltojen osaamista Varkaudesta

Varkauden Jäähdytyslaite tarjoaa käyttöösi kylmä- ja jäähdytyslaitteiden monipuolista tuntemusta. Teemme kylmälaiteasennukset, kylmälaitehuollot ja kylmälaitekorjaukset Varkaudessa ja noin 50 kilometrin säteellä paikkakunnalta.

 

Tuomme palvelun nopeasti asiakkaan luokse. Vikatilanteiden varalta päivystämme 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen palvelu

Palvelumme kattaa kaikkien kylmä- ja viilennyslaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset merkkiin ja malliin katsomatta. Asennamme uudet laitteet paikalleen ripeästi ja huollamme rikkoontuneen laitteesi kuntoon. Kiiretilanteissa palvelemme kellonajasta riippumatta.

 

Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä. Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa myymälöitä, leipomoita, ravintoloita, maatiloja, taloyhtiöitä ja muita kylmälaitteita käyttäviä tahoja.

 

Ota sinäkin yhteyttä ammattitaitoisiin kylmälaiteasentajiimme!

Laadukkaat laitteet jokaiseen tarpeeseen

Saat meiltä myös laadukkaat uudet kylmä- ja jäähdytyslaitteet kotiisi tai työpaikallesi. Valikoimaamme kuuluu lisäksi alan parhaiden merkkien ilmalämpöpumput. Osaamme suositella sopivimmat laitteet eri kohteisiin. Tunnemme hyvin valmistajien merkit ja mallit ja olemme perillä alan viimeisimmästä teknologiasta.

 

Ota yhteyttä, kun kaipaat laadukasta huoltoa tai uutta kylmälaitetta. Kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja markkinoilta löytyvistä vaihtoehdoista. Toimitukset ja asennukset onnistuvat usein nopeallakin aikataululla.

Ilmalämpöpumput

Kylmälaitehuolto päivystää 24/7

Tärkeiden kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huollon ja korjauksen kanssa on syytä kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Varkauden Jäähdytyslaite päivystää kiireistä korjaamista vaativien vikatilanteiden varalta.

 

Päivystysnumeromme vastaa 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Saavumme paikalle nopeasti ja huolehdimme kaikkien merkkien kylmä- ja jäähdytyslaitteet kuntoon ammattitaidolla ja erittäin ripeästi.

 

Ota yhteyttä ja tilaa huolto välittömästi! Siten vältyt joskus mittaviksikin käyviltä vahingoilta ja suuremmilta kustannuksilta.