Kylmälaiteasennukset Varkauden alueella

Varkauden Jäähdytyslaite tekee kylmälaiteasennukset, korjaukset ja huollot Varkaudessa ja lähialueella. Asennamme kaikki merkit ja myymme myös uusia laitteita.

Kylmälaitteiden huollot Varkauden alueella 24/7

Ravintolasi viileäkaappi sanoi sopimuksen irti päivää ennen tärkeää tilaisuutta? Oli kylmälaiteongelmasi mikä tahansa, me ratkaisemme ongelmasi, oli sitten päivä tai yö. Huollamme kaikkia merkkejä ja tulemme avuksi silloin kun hätä on suurin.

Kylmälaitteiden huoltopalvelu 24/7 soita 0500 372 702.

Monipuolinen kylmälaiteammattilainen

Yrityksessämme on kokemusta kylmälaiteasennuksista, huolloista ja korjauksista jo vuodesta 1976. Asiakkaitamme ovat myymälät, leipomot, ravintolat, yksityistaloudet, taloyhtiöt, maatilat ja muut kylmälaitteita tarvitsevat tahot. Tärkeiden laitteiden kanssa kannattaa luottaa kokeneen ammattilaisen apuun. Myymme jäähdytys- ja kylmälaitteita ja osaamme suositella sopivimmat laitteet eri kohteisiin. Kun kaipaat laadukasta huoltoa tai uutta kylmälaitetta, ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Varkauden Jäähdytyslaite
Pajakalliontie 23 A
78710 Varkaus

Y-tunnus: 06306449
Puh: +358500372702

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Varkauden Jäähdytyslaite:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.